“De grote deskundigheid, persoonlijke benadering en plezierige communicatie van Kanters Makelaars is goud waard.”

Een huis kopen

Een droom die uitkomt, een nieuwe fase; wat een huis kopen ook voor je betekent, het is altijd spannend. Een huis kopen behoort zelfs tot de top drie van stressvolle gebeurtenissen in ons leven. Niet met Kanters Makelaars. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om de aankoop van jouw droomhuis van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij zijn NVM-aankoopmakelaar, kennen de markt en voelen ons betrokken bij onze klanten. Dat geeft zekerheid.

 

Jouw (nieuwe) woning vinden, hoe gaat dat?

  • Klanttevredenheid staat bij ons voorop. In een kennismakingsgesprek nemen we daarom uitgebreid de tijd voor jouw woonwensen en mogelijkheden. Samen bepalen we de zoekopdracht. Wij zijn uitstekend op de hoogte van het aanbod en weten ook welke huizen binnenkort op de markt komen. Dat vergroot je kansen aanzienlijk.

 

  • We begeleiden je bij de bezichtigingen, kijken kritisch naar de staat van de woning en adviseren over eventueel aanvullend onderzoek. Als gecertificeerd taxateur kunnen we goed inschatten of de vraagprijs reëel is en waar onderhandelingsmogelijkheden liggen. Zo helpen we je een kansrijk en scherp bod neer te leggen.

 

  • Heb je zelf een huis op het oog en wil je ons inschakelen voor de aankooponderhandeling? Ook dat kan. Met Kanters Makelaars ben je verzekerd van een doortastende onderhandelaar.
     

En is de koop eenmaal gesloten, dan ben je bij ons altijd welkom voor aanvullend advies en dienstverlening rond de woning.neem contact met ons op