“Superfijne, betrokken makelaar met kennis van zaken. De ondersteuning van het kantoor was ook top.”

Een huis verkopen

Wat de aanleiding ook is, als je op zoek gaat naar een nieuwe woning wil je natuurlijk voor een goede prijs je huidige woning verkopen. Dat vergroot immers je mogelijkheden op de woningmarkt. Bij Kanters Makelaars ben je aan het goede adres voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding tijdens alle stappen van het verkoopproces.

 

Jouw huis succesvol verkopen, hoe gaat dat?

  • We beginnen altijd met een kennismaking waarin we de tijd nemen om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Samen bepalen we de beste vraagprijs. Onze grondige kennis van de markt en jarenlange ervaring komen daarbij goed van pas.

 

  • Vervolgens helpen we je om de woning verkoopklaar te maken en zorgen we dat jouw huis eruit springt op Funda. We begeleiden bezichtigingen en doen de onderhandelingen met de aankopende partij. Voor ons dagelijks werk, voor jou een hele zorg minder.

 

  • Dankzij de professionele ondersteuning op ons kantoor ben je er bovendien van verzekerd dat zaken als het tekenen van de (voorlopige) koopovereenkomst en de sleuteloverdracht bij de notaris op tijd en vlekkeloos kunnen worden afgehandeld.Neem contact met ons op