“Nardi Kanters is not just very knowledgeable about the market, but also understood very well what we needed. She was supportive all the way.”

Kanters Makelaars heeft meer kennis in huis

Onafhankelijk financieel advies

Wil je jouw financiële mogelijkheden bespreken? Kanters Makelaars heeft een uitstekend netwerk van ervaren en professionele hypotheekadviseurs. Wij brengen je graag in contact met een betrouwbare partij die je bij ons op kantoor helpt om in alle rust jouw financiële plaatje in kaart te brengen.

 

WOZ bezwaar

Twijfel je over de WOZ-beschikking die je van je gemeente hebt ontvangen? Kanters Makelaars is deskundig in het vaststellen van de WOZ-waarde van jouw woning. Daardoor kunnen we eenvoudig beoordelen of het zin heeft om bezwaar te maken. Als je dat wilt, voeren we ook de bezwaarprocedure voor je uit.

 

MVA Certified Expat Broker

Ook wanneer je als international op zoek bent naar een woning in Nederland ben je bij Kanters Makelaars in uitstekende handen. Het MVA kwaliteitslabel verzekert je ervan dat je zaken doet met een makelaarskantoor dat alle specialistische kennis in huis heeft om jouw vestiging in Nederland professioneel te begeleiden.Neem contact met ons op